Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness

From the Blog

Winter Challenge 2019

1. Натпреварот ќе биде тимски. Тимот треба да биде составен од двајца со исти пол. На ова натпреварување ќе има само Rx категорија. Победникот ќе се одреди по 5 вежби. …

Повеќе

Претплата за исхрана во сала

Почитувани Членови, За нас во КФСК Исхраната е основа на се. Тргнуваме од поговорката: “Лекот е во храната, Храната е лекот”. Затоа сакаме да ви понудиме готови јадења подготвени според …

Повеќе

Бенчмарк вежби за 2019

Среќна Нова Година и Среќен Божиќ, Нема подобар начин да се започне Новата Година од воведување на новини и поставување на подобри стандарди. За оваа година сакаме да ви го …

Повеќе

WOD 2 CLEAN LADDER

The Clean Ladder A: Squat Clean Ladder 70-80-90-10-110kg B: Karen 150 x Wall Ball Execution: Partner A cleans 2 x 70kg, Partner B cleans 2 x 70kg, partner A cleans …

Повеќе
Loading...