Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 130

From the Blog

Open Gym

Денес 28 Јули ќе има Open Gym од 19:00 до 21:00 часот. Level 10 продолжува во Среда 30 Јули со две предавања за исхрана.   Сите членови на КФСК ги …

Повеќе

Вежба на Денот – Четврток

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM! ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. In 10 min find your …

Повеќе

OPEN GYM

Денес OPEN GYM ќе почне во 19:00 часот. Потоа во 20:00 часот ќе имаме кратко предавање за Исхрана во секојдневниот живот и КросФит-от. На ова предавање може да присуствуваат апсолутно …

Повеќе
Loading...