Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 145

From the Blog

ВЕЖБАЈ ПРАВИЛНО, НЕ ВЕЖБАЈ НАПОРНО

Ние секојдневно сме изложени на физички и ментални предизвици, кога повеќе, кога помалце. Затоа телото мора постојано да биде подготвено да одговори на овие секојдневни предизвици. И долготрајното седење е …

Повеќе
Loading...