Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 147

From the Blog

ОPEN GYM

Потсетување за сите Кросфитери кои ги немаат направено бенчмарк вежбите Cindy и Elizabeth тоа може да го направите денес за време на отворениот тренинг.

Повеќе
Loading...