Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 172

From the Blog

Вежба на Денот – Четврток

ЗАДОЛЖИТЕЛНА резервација на часовите преку оцијата РАСПОРЕД од главното мени од веб сајтот. Исто така, ЗАДОЛЖИТЕЛНО чекирање кога ќе влезете во сала! Ви благодарм на соработката…   3 rounds for time  …

Повеќе

Open Gym

Денес Open Gym почнува во 19:00 часот. Продолжува Level 10 со предавањата во 20:00 часот. За да дојдете на овој час резервирајте си го вашето место преку опцијата Распоред. Сите членови …

Повеќе

Вежба на Денот за 29 Јули – Вторник

Сите членови на КФСК ги замолувам да се регистрираат на новата апликација на следниов линк: http://crossfitskopje.com/membership-sign-up/. Од дадените опции за членство ја одбирате онаа која најмногу ви одговара. Во моментов …

Повеќе

Open Gym

Денес 28 Јули ќе има Open Gym од 19:00 до 21:00 часот. Level 10 продолжува во Среда 30 Јули со две предавања за исхрана.   Сите членови на КФСК ги …

Повеќе
Loading...