Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 174

From the Blog

Вежба на Денот за 21 Јули – Понеделник

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАКАЖУВАЊЕ НА ЧАСОВИТЕ НА WODCONNECT.COM! ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. Strength Bench Press, 70% of …

Повеќе

Вежба на Денот за 18 Јули – Петок

МНОГУ ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИТЕ И УПАТСТВОТО ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ И ИСКОРИСТЕТЕ НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПОНЕДЕЛНИК 21 ЈУЛИ. 1. ЧАСОВИТЕ СЕКОГАШ ЗАПОЧНУВААТ ТОЧНО НА ВРЕМЕ. Бидете на …

Повеќе
Loading...