Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness | Page 3

From the Blog

30.03.2018

Александар Његовановиќ”Дрматорот” Оваа вежба е во чест на еден од нашите најстари членови кој прерано не напушти. Почивај во мир. 3 RFT 33 KB Swings 24/16 33 Box Jumps 33 …

Повеќе

23.03.2018

Workout 18.5 Complete as many reps as possible in 7 minutes of: 3 thrusters 3 chest-to-bar pull-ups 6 thrusters 6 chest-to-bar pull-ups 9 thrusters 9 chest-to-bar pull-ups 12 thrusters 12 …

Повеќе
Loading...