Uncategorized

Uncategorized

Претплата за исхрана во сала

Почитувани Членови, За нас во КФСК Исхраната е основа на се. Тргнуваме од поговорката: “Лекот е во храната, Храната е лекот”. Затоа сакаме да ви понудиме готови јадења подготвени според …

Повеќе

Бенчмарк вежби за 2019

Среќна Нова Година и Среќен Божиќ, Нема подобар начин да се започне Новата Година од воведување на новини и поставување на подобри стандарди. За оваа година сакаме да ви го …

Повеќе

WOD 2 CLEAN LADDER

The Clean Ladder A: Squat Clean Ladder 70-80-90-10-110kg B: Karen 150 x Wall Ball Execution: Partner A cleans 2 x 70kg, Partner B cleans 2 x 70kg, partner A cleans …

Повеќе
Loading...