Uncategorized

Uncategorized

Winter Challenge 2018

1. Натпреварот ќе биде тимски. Тимот треба да биде составен од двајца со исти пол. На ова натпреварување нема да има категории (Рх, Спорт…) Победникот ќе се одреди по 3 …

Повеќе

# BE ACTIVE Crossfit Skopje Challenge

На ден 29 Септември 2018, со почеток во 17:00ч на паркингот на салата “Борис Трајковски” Crossfit Skopje организира фитнес предизвик. Сите оние кои се физички активни повеќе или помалку ги …

Повеќе
Loading...