Вежба на денот

Вежба на денот

Честит празник 2 Август „ИЛИНДЕН“. ДЕНЕС НЕМА OPEN GYM! ВИ ПОСАКУВАМ УБАВ ВИКЕНД!

Повеќе

Вежба на Денот – Четврток

ЗАДОЛЖИТЕЛНА резервација на часовите преку оцијата РАСПОРЕД од главното мени од веб сајтот. Исто така, ЗАДОЛЖИТЕЛНО чекирање кога ќе влезете во сала! Ви благодарм на соработката…   3 rounds for time  …

Повеќе
Loading...