Hand Grips

Hand Grips

Hand Grips

550.00

КРАТКИ ИНФОРМАЦИИ
– Штитник за дланката при подигнување на вратило или шипка
– Го намалува триењето со вратилото
– Произведено од 100% кожа за поголема долготрајност
– Се продаваат во комплет

5 in stock

Category:
Loading...