Protein

Protein

Protein

3,800.00

Главни предности:
90% протеини
Малку масти и јаглехидрати
Помага за раст и одржување на мускулната маса
Рангиран на 1-во место за квалитет и вредност од LabDoor

Што е Impact Whey Isolate?
Impact изолатот од сурутка е најчистиот достапен протеин од сурутка. Една доза содржи повеќе од 90% протеин, малку масти (025гр.) и јаглехидрати (0.17гр.), што е помалку од сите други протеини во прав од сурутка. Ги содржи најважните амино-киселини (EAA’s) и повеќе од 2гр. Леуцин/доза, со што има сеопфатен профил на амино-киселини.

Кои се придобивките од Impact Whey Isolate?
Impact изолатот од сурутка е идеален за зголемување на дневниот внес на протеини, или за внес на протеини пред и после тренинг. Поради високото количество протеин (22гр./доза), помага во растот и одржувањето на мускулната маса.

Кој може да го користи Impact Whey Isolate?
Impact изолатот од сурутка е идеален за да се зголеми дневниот внес на протеини, губење на тежината, опоравување на мускулите и нивно зголемување.

Начин на употреба:
1 дозерка (25гр.) се раствара во 150-250мл. вода или млеко и се конзумира 30 минути пред и/или после тренинг, или во било кое време од денот за да се зголеми внесот на протеини.

5 in stock

Category:
Loading...