Build

Build

Овој програм ви овозможува да ја изградите базата за снага и ги дефинирате мускулите. Тренинзите се Едноставни и вклучуваат Средна Килажа, вежби со Сопствено тело (темпо и спори движења) во форма во која ќе ја предизвикаат и вашата кардио издржливост.
Учете, Тренирајте и Зајакнете!

 За оваа програма не треба Интро курс да завршите 
Пријави се
Loading...