Fat Burn

Fat Burn

ФЕТБРН е програм наменет за топење на телесни масти. Многу е забавен, краток и ефективен.Трае цели 30мин. Вклучени се едноставни вежби со сопствено тело, гимнастика и многу лесни килажи кои се искомбинирани во интензивен тренинг наменет за топење телесни масти.
Забавно, брзо со многу потење!

 За оваа програма не треба да го завршите Интро Курсот  
Пријави се
Loading...