Интро Курс

Интро Курс

На овие часови ги учиме и увежбуваме основните движења во КросФит-от.
– Серијал Чучњеви (Air Squat, Front Squat, Overhead Squat)
– Серијал Туркања (Shoulder Press, Push Press, Push Jerk)
– Серијал Подигнувања (Dead Lift, Sumo Dead Lift High Pull and Medicine Ball Clean)
– Останати Специфични Движења (Wall Ball, Thrusters, Pull Ups, Kettlbell Swings, Toes to Bar, Cleans, Snatch, Muscle Up)
– Основи на Исхраната
– Што е КросФит?
– Што е Фитнес?

Учењето на основните движења е задолжителен без разлика на вашето претходно фитнес или спортско искуство за секого кој сака да продолжи со Кросфит. На овие часови вие ќе се запознаете со теоретските основи на КросФит-от кои ќе ви отворат нова димензија во погледот на вежбањето и фитнесот. Потоа ќе ги увежбаме 9-те основни движења, како и техниките и вешините кои ви се потребни за две цели: да бидете безбедни додека вежбате и кои побрзо ќе ве доведат до посакуваните резултати.
Цената на Основи на КросФит е 2700 денари. Овие часови се организираат секој Понеделник, Среда и Петок.

 Доколку се одлучите да продолжите со КросФит часовите добивате еднократен специјален попуст од 40% на чланарината за месецот во кој се зачленувате  
Пријави се
Loading...