Персонални тренинзи

Персонални тренинзи

На персоналните тренинзи имате можност да се добие посебно внимание во тренингот или остварување на некоја посебно поставена цел. Без разлика да се работи за градење на доверба за почеток со вежбање или сакате посебно внимание со специјализирана програма, ние можеме да ја дизајнираме програмата според вашите потреби и да се прилагодиме според вашиот распоред. Приватните часови ги организираме по принципот 1 тренер со еден клиент, а најмногу до 4 клиенти. Сите оние кои почнуваат да вежбаат во нашот клуб имаат статус на спортист. Постојано ве охрабруваме да истраете во постигнувањето на Вашата цел.

Еден персонален тренинг може да вклучува:
– Избор на програма (Слабеење, Мускулна маса, Зголемување само кондиција, Зголемување на Снага и Кондиција…)
– Едукација и систем за Исхрана според вашите потреби и цели,
– Мобилност телото
– Закрепнување и мобилност после повреда
Време траењето на еден час е 60 минути.
За постоечките членови има дополнителен попуст од 20%, а за сите останати имаме различни пакети кои што дополнително се договараат според потребите и условите.
Ценовник:
1 на 1 – 1200ден
1 на 2 – 600ден/човек
1 на 3 – 500ден/човек
1 на 4 – 400ден/човек
Доколку платите однапред за 1 месец добивате 10% ПОПУСТ. Во овие 30 денови се вклучени 12 тренинзи кои се реализираат по договор со тренерот кој Вие ќе си го одберете!

Одберете си час според дадениот распоред:
ЗАКАЖИ ЧАС

Доколку сакате да закажете час во друг термин или имате некое посебно барање тогаш пополнете го формуларот:
ФОРМУЛАР

Loading...