Б-Фит програм

Б-Фит програм

Б-Фит програм

Б-Фит е докажана програма на КФСК за слабеење и зајакнување. Цената на Б-ФИТ е 1990ден месечно. Кога го правевме овој програм ги искористивме бенефитите од КросФит-от и ги ставивме во насока на градење на Базичниот Фитнес за секојдневниот живот. Нашиот програм е веќе докажан како најбрз начин за намалување на телесните масти!

Loading...