fbpx

Ценовник

Ценовник

CrossFit


2,000.00 ден/месечно

Основи на КросФит - Fundamentals

КросФит групни часови - 2000ден/мес

2 х неделно -1200ден/мес

Drop In - 500den/class

Повеќе
Пријави се

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Вашиот Телефон (задолжително)

  Изберете Програма

  Вашата порака

  Private Training


  15,000.00 ден/месечно

  Термин по договор

  Вежби по договор

  1 on 1or 2 - 1250 ден/тренинг

  x

  x

  x

  Повеќе
  Пријави се

   Вашето име (задолжително)

   Вашиот Email (задолжително)

   Вашиот Телефон (задолжително)

   Вашата порака

   Strength & Conditioning


   5,000.00 ден/месечно

   Програма според потребите

   Термин по договор

   Тренинг во/вон сезона

   Мобилност/флексибилност

   x

   x

   Повеќе
   Пријави се

    Вашето име (задолжително)

    Вашиот Email (задолжително)

    Вашиот Телефон (задолжително)

    Вашата порака

    Loading...