Распоред

Распоред

Ние ви нудиме 6 дена во неделата часови за вежбање кои се флексибилни и за најзафатениот дневен распоред. Присуството на часовите е со претходна резервација директно на дадениот календар.
Доколку имате некое барање на друг термин, не се двоумете, пишете ни на info@crossfitskopje.com
For all visitors all classes can be book as Drop In. Just pick one that fits your schedule.


Loading...