fbpx

Bodyweight seminar by Marino Basic

Bodyweight seminar by Marino Basic

Bodyweight seminar by Marino Basic

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/10/2016
10:00 am - 5:00 pm

Location
crossfit skopje

Categories No Categories


При самото спомнување на вежби со сопствено тело, некако по дефиниција си помислуваме на згибови, склeкови и стомачни. Но овој тип на тренинг е многу повеќе од тоа!

Научете како да вежбате со сопственото тело, било каде и со било што ни е при рака, а со кое можеме да постигнеме неверојатни резултати на сопственото тело. Своето 15 годишно искуство од работата во врвниот спорт и фитнесот, Марино Башиќ ќе ви го пренесе и ќе може да научите:
– како да работите тренинг за јакост,
– како тренинг за мускулна издржливост,
– како да осмислите и програма за вежбање,
– прогресија во некои комплексни движења.

ОВОЈ СЕМИНАР Е НАМЕНЕТ ЗА:
– ако сте рекреативен вежбач кој сака да дојде во форма користејќи исклучиво сопствено тело за вежбање,
– ако често патувате и едиствен реквзит кој го имате е сопственото тело,
– ако сте фитнес тренер и ако сакате во вашите тренинзи да вметнете повеќе од згибови, склекови и стомачни,
– ако сте тренер за снага и кондиција и сакате да дознаете како со тренинг со сопствено тело да ги подобрите перформансите на своите спортисти!

ШТО ДА ОЧЕКУВАТЕ НА СЕМИНАРОТ!
————————————————————————————
САБОТА 22 Октомври 2016 година – ЗА СИТЕ ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ!(вклучувајќи ги и членовите на КФСК)
– oсновни вежби со сопствено тело,
– тренинг за јакост,
– тренинг за мускулна издржливост.
– основи на планирање на тренинг

НЕДЕЛА 23 Октомври 2016 година – САМО ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА КРОСФИТ СКОПЈЕ!
– Стив Максвел протокол на вежбање
– напредни вежби и нивна прогресија
– програмирање на тренинзи
Пријавување за членовите на КФСК е на следниот ЛИНК

Тренер – MARINO BASIC

Ручек:
Обезбеден само за Сабота 22.10.2016, доколку Вие сакате. Учесниците слободно можат да донесат свои пијалаци и храна, но во објектот нема кујна. Во близина на објектот има неколку маркети, ресторани и кафе барови.

Паркинг:
Има бесплатен паркинг во околината на КросФит Скопје.

Објект:
КросФит Скопје има тушеви и соблекувални.

Откажување/надоместување:
Сите карти се купуваат без надоместок во случај на откажување.

——————————————————————————————————————

Iako pri spomenu vježbi s vlastitim tijelom većina pomisli na zgibove, sklekove i trbušnjake, bodyweight trening je puno više od toga.

Naučite kako vježbati bilo kada i bilo gdje uz rekvizit koji nam je svima pri ruci i s kojim možemo napraviti nevjerojatne rezultate – vlastito tijelo. Svoje 15-godišnje iskustvo rada u vrhunskom sportu i fitnesu Marino će prenijeti na vas i naučiti vas:

– kako raditi trening mišićne jakosti, a kako trening mišićne izdržljivosti
– kako osmisliti i programirati bodyweight trening
– kako izvesti zahtjevnije vježbe uz planiranu progresiju

ŠTO VAS SVE OČEKUJE NA SEMINARU!
————————————————————————————
Subota 22.10. – BODYWEIGHT SEMINAR BY MARINO BASIC
– osnovne bodyweight vježbe po skupinama mišića
– trening mišićne jakosti s vlastitim tijelom
– trening mišine izdržljivosti s vlastitim tijelom

Ovaj seminar je namijenjen vama…

… ako ste rekreativni vježbači koji žele doći u formu koristeći isključivo vježbanje s vlastitim tijelom…
… ako često putujete i jedini rekvizit koji imate na putu je vaše vlastito tijelo…
… ako ste fitnes trener i želite u svoje bodyweight treninge ubaciti nešto više od zgibova, sklekova, trbušnjaka…
… ako ste kondicijski trener i želite saznati kako uz bodyweight vježbe poboljšati performanse svojih sportaša!

Bookings

Bookings are closed for this event.

Have your say

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });