fbpx

ЗОШТО СЕ ДЕБЕЛЕЕМЕ?

ЗОШТО СЕ ДЕБЕЛЕЕМЕ?

ЗОШТО СЕ ДЕБЕЛЕЕМЕ?

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/12/2018
11:00 am - 12:00 pm

Location
crossfit skopje

Categories No Categories


На оваа работилница ќе го обработиме начинот на кој телото складира телесни масти. Ќе ги објасниме типовите на храна и нивното влијание врз процесот на дебелеење. Ќе ги објасниме кои се главните хормони и ензими кои складираат телесни масти и како да влијаеме врз нив.

Од нашето 10 годишно искуство научивме дека е подобро да се едуцираме околу спецификите на исхраната и процесот на дебелеење, отколку да држиме разни диети.

Храната е лекот, лекот е храната!

За сите членови на КФСК работилницата е бесплатна!

Bookings

Bookings are closed for this event.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });