fbpx

Стојан Анастасов

Стојан Анастасов

Дипломиран професор по Физичка Клутура и воедно Асистент КросФит Тренер во КросФит Скопје. Успешно го има завршено курсот за тренери во КросФит Скопје.
Со професионален спорт фудбал се занимава повеќе од 5 години. После незгодна повреда се фокусира на КросФит каде ја продолжува успешно да работи.

Контакт:
email: coki@crossfitskopje.com
tel: 071-727-602

Loading...