fbpx

ПРОБАЈ КРОСФИТ – Бесплатен час

ПРОБАЈ КРОСФИТ – Бесплатен час

ПРОБАЈ КРОСФИТ – Бесплатен час

Бесплатен час – Пробај КросФит:
Овој час е дизајниран да ви помогне да разберете што ние правиме и зошто го правиме тоа, да ви одговориме на сите прашања за фитнесот и Кросфитот. Ќе добиете инструкции за основните движења и ќе имате можност да видите како ги прилагодуваме вежбите според вашиот капацитет. Воедно ќе вклучиме и Вежба на Денот дизјанирана според вашиот физички капацитет. Резервирајте го вашето место ТУКА за да го почнете вашето КросФит искуство.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });