fbpx

Јана

Јана

Јана

Кросфитот ми се чини дека е најтешка, но најдбра дисциплина. Го закажав првиот приватен тренинг со Ненад кој се докажа како најдобар тренер и педагог со кој сум имала прилика да вежбам. Малку теорија и вежби, лесно и забавно, но јас се осеќав како инвалид и најпоразително ми беше што успеав да направам само ПОЛА склек. После две недели стигнав до склек и пол и се откажав. Јас се откажав, ама НЕ се откажа тренерската екипа предводена од Зоран. После 4 месеци напорна работа 14 кг помалку, формирани мускули, исправено држење, самодоверба, кондиција како спортист и чувство дека можам да го освојам светот. Прекрасно е чувството дека победувате на секоја утакмица нели? Е тоа е Кросфит. Благодарам ЕКИПО!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });