fbpx

Љупчо Алексовски

Љупчо Алексовски

Љупчо Алексовски

Вежбав многу спортови, нешто професионално нешто рекреативно, но кросфитот ми помогна да го постигнам реалното ниво на фитнес. Не се чуствував само силен, туку и полн со енергија. Научив многу движења кои помагаат во секојдневниот живот и во останатите спортови. Кросфит Скопје не го прават направите специјален туку луѓето кои вежбаат. Зоран Иванов е тренер за пример, неговото внимание за секој кросфитер, неговата способност за мотивација, вистинското познавање на сите движења го прави овој спорт уште понинтересен. Кросфитот во Скопје ми го промени животот. Живеев кросфит и планирам пак да живеам.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });