fbpx

Мартин Стефановски

Мартин Стефановски

Мартин Стефановски

КросФит Скопје е местотото каде ги обавувам моите кондициони тренинзи надвор од вода. Како во вода, тренинзите на суво се исклучително важни во мојата професија. Со тренерот Зоран Иванов е заслужен за мојата физичка подготовка. Напорно работиме 5 дена во неделата и полека но сигурно чекориме кон остварување на нашата цел за оваа година, Олимписките игри во Рио.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });