fbpx

Тони Зен

Тони Зен

Тони Зен

Спортската душа секогаш бара нови предизвици, никогаш не и е доволно, самоуверена е, исполнета и задоволна само кога има напредок, кросфитот е суштината, тој е најголемиот непријател на егото но најдобриот на напредокот, тој е психомоторика, тој може да те повреди но и да те закрепне и направи уште посилен, силен до моментот кога болката преминува во задоволство и кога умот го надвладува егото, тогаш, не постои бариерата “НЕ МОЖАМ”, постојам само ЈАС и КРОСФИТ, затоа што тоа не е само спорт…тоа е начин на живот. Респект КФСК!

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });