fbpx

Вук

Вук

Вук

За Кросфит Скопје слушнав уште на самите почетоци на клубот и по препорака на пријатели одлучив да се зачленам. Највеќе ме привлече дисциплината на олимписко кревање на тегови. Сè уште сум активен член и планирам така да остане и во иднина.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });