fbpx

Winter Challenge 2018

Winter Challenge 2018

Winter Challenge 2018

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/12/2018
All Day

Location
crossfit skopje

Categories No Categories


Од 2011 година, успешно продлжуваме со најстарото, највозбудливото и најбараното КросФит натпреварување во Македонија. Натпреварувањето, пред се има за цел да се дружиме и забавуваме, а воедно ќе имате можност да си поверите вашиот физички капацитете, предности и слабости.

Не двоумете се и бидете дел од единственото КросФит натпреварување.

Bookings

Bookings are closed for this event.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });