fbpx

Блог | CrossFit Skopje | Forging Elite Fitness

From the Blog

КИКСТАРТ

ШТО Е КИКСТАРТ ПАКЕТ? Кикстарт е наменски креиран тренинг кој ќе ја зголеми флаксибилноста и мобилноста на телото, ќе ги зајакне мускулите со цел да одржува нивна функционалност и енергичност …

Повеќе

МОЈАТА КРОСФИТ ПРИКАЗНА – Димитар Ивановски

Мојата КросФит приказна најверојатно започна во април 2004 година. Го скршив десниот глужд и со тоа започнав да се движам помалку и избегнував секакви спортски активности. Резултатот беше: близу 100 …

Повеќе

МОЈАТА КРОСФИТ ПРИКАЗНА

Современото живеење, брзиот начин на живот, неправилната исхрана, отсуството на физичката активност се главните фактори кои водат до голем број нарушувања во човечкиот организам. Се поголем е бројот на луѓето …

Повеќе

Winter Challenge 2019

1. Натпреварот ќе биде тимски. Тимот треба да биде составен од двајца со исти пол. На ова натпреварување ќе има само Rx категорија. Победникот ќе се одреди по 5 вежби. …

Повеќе

Претплата за исхрана во сала

Почитувани Членови, За нас во КФСК Исхраната е основа на се. Тргнуваме од поговорката: “Лекот е во храната, Храната е лекот”. Затоа сакаме да ви понудиме готови јадења подготвени според …

Повеќе
Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });