fbpx

КИКСТАРТ

КИКСТАРТ

ШТО Е КИКСТАРТ ПАКЕТ?

Кикстарт е наменски креиран тренинг кој ќе ја зголеми флаксибилноста и мобилноста на телото, ќе ги зајакне мускулите со цел да одржува нивна функционалност и енергичност во текот на целиот ден. Вклучени се вежби со сопствена тежина кои имаат за цел, да го оспособат телото да се движи непречено во просторот. Вежби со реквизити и лесни тежини со цел да го оспособат телото успешно да се справи кога е потребно да носиме или креваме нешто тешко.

ДАЛИ Е ЗА МЕНЕ?

Овој пакет е наменет за лица над 35 години, кои имаат проблем со намалена енергија, болки во долниот дел од грбот, кичма (лумбарен) и се мачат да го завршат денот успешно.

Особено ги охрабруваме сите оние кои никогаш не се занимавале со физичка активност да се пријават.

КОЛКУ ВРЕМЕ ТРАЕ ПАКЕТОТ?

Времетраење е 90 дена. Еве зошто:

За да го подобрите здравјето потребно е да ги промените навиките. Навика се создава за 18 дена, за 44 дена се зацврстува, а после 90 дена станува дел од вас и вашиот начин на живот.

ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО ПАКЕТОТ?

Пакетот вклучува:

 • План за исхрана и тренинзи дизајнирани според вашите потреби и капацитет.
 •  Едукација за како да размислувате за навиките, вежбањето и како да спиете.
 • Низ целиот процес ќе ве води тренер кој ќе ви биде на располагање за било какви прашања.
 • За да ги зголемиме шансите за успех, ќе добиете организационен лист преку кој ќе го следиме вашиот прогрес.
 • Тренинзите се 1 – 1 или индивидуални. Во зависност од вашите желби и капацитет може да посетувате групни часови.

ЦЕНА: 12000 денари.

БРОЈ НА ЛИЦА: 5

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 10 Ноември 2022 со назнака: Пријава за Кикстарт

Пријави се на: 078 804 353 или

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Вашиот Телефон (задолжително)

  Вашата порака

  Loading...
  $(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });