fbpx

Жарко Батиќ

Жарко Батиќ

Тој е еден од првите КросФитери во КФСК и воедно Асистент КросФит Тренер. Успешно го има завршено курсот за тренери во КросФит Скопје.
Жарко е Кросфитер Натпреварувач, кој зад себе има натпревари во Србија, Хрватска.
Со професионален спорт Кошарка се занимавал одреден период, каде подоцна се пренасочува во КросФит-от.

Контакт:
email: zarko@crossfitskopje.com
tel: 078-804-353

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });