fbpx

Зоран Иванов

Зоран Иванов

Сертифициран Тренер од CrossFit HQ и воедно Сопственик на КросФит Скопје е д-р Зоран Иванов.
Има долгогодишното искуство во елитниот фитнес, стекнато во Специјалната Единица на АРМ ‘Волци‘. Квалификуван и обучуван од Американските Специјални Единици ‘Зелени Беретки‘.
Ги поседува следните КросФит Квалификации – CrossFit Level 1 Certified, CrossFit Level 2 Certified, CrossFit Judge, Olympic Weightlifting proficient, со искуство како КросФит тренер во Канзас Сити, САД.
Има учесто на повеќе локални Кросфит натпревари во САД. Има учествувано во Меѓународниот Воен Натпревар во Падобрански скокови во Род Ајлен, САД.
Квалификациите може да ги погледнете на ОВОЈ ЛИНК.

Во моментов е тренер за снага и кондиција на РК Металург.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });