fbpx

14.05.2018

From the Blog

14.05.2018

Complete as many rounds as possible in 10 minutes of:
10 deadlifts
20 sit-ups
Men: 100 kg.
Women: 80 kg.

Се замолуваат сите членови да ги почитуваат Правилата на салата!
Доколку некој направи ѓубре,креда или други остатоци должен е да си ги собере и исчисти.
Ви благодариме на разбирањето.

Loading...