fbpx

30.03.2018

From the Blog

30.03.2018

Александар Његовановиќ”Дрматорот”
Оваа вежба е во чест на еден од нашите најстари членови кој прерано не напушти.
Почивај во мир.
3 RFT
33 KB Swings 24/16
33 Box Jumps
33 Push Presses 50/35

Loading...