fbpx

Старост по 100та година!

From the Blog

Старост по 100та година!

Дали сте биле во дилема или страв да не ги носите своите внуци во парк бидејки неможете да трчате по нив ако се заиграат? Тогаш дефинитивно мора да го погледнете видеото. Трендот барем на овие простори е неофицијален, но јасно забележлив, многу рано почнуваме да го користиме изговорот: „Стар/а сум веќе за вежбање“. На овој начин несвесно рапидно ја намалуваме физичката активност за сметка на нездрави навики. Ова пак директно влијае врз нашето здравје. Една од предностите на КросФит е прилагодливоста, а нашата врата е отворена за сите па и за повозрасните.

Без разлика дали сте баба, дедо или родител, отстапете од трендот на изговори и улежување, пријавете се за бесплатен час тука.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });