fbpx

BARBELLS FOR BOOBS

From the Blog

BARBELLS FOR BOOBS

Моника Олмос се соочила со рак на дојка на 33 годишна возраст. По тешката борба со болеста, таа ја основа Barbells for boobs, иницијатива која преку растечката KросФит заедница има мисија да ја подигнува свеста и да води борба против рак на дојка. Погледнете ја нејзината лична приказна и активностите на иницијативата.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });