fbpx

# BE ACTIVE Crossfit Skopje Challenge

From the Blog

# BE ACTIVE Crossfit Skopje Challenge

На ден 29 Септември 2018, со почеток во 17:00ч на паркингот на салата “Борис Трајковски” Crossfit Skopje организира фитнес предизвик. Сите оние кои се физички активни повеќе или помалку ги охрабруваме да дојдат да се дружиме, забавуваме и да го тестираме нашиот физички капацитет!!!!

Предизвикот ќе содржи две вежби од кои ќе дознаеме кој/а е најфит. Се гледаме на 29ти Септември!

Пријавете се на линкот.РЕЗЕРВИРАЈТЕ го вашето место бидејќи бројот е ограничен.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });