fbpx

Beauty in Strength

From the Blog

Beauty in Strength

Кој вели дека девојките мора да бидат слаби и нежни? Коросфитот го побива митот дека жените не треба да се физички издржливи и дека не треба да тренираат со тежина. Стравувате дека интензивните вежби ќе ви создадат премногу мажествено тело? Погледнете го видеото. Мислите дека момците ќе ви завидуваат? Па тоа и не е така лошо, нели?

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });