fbpx

ДОКАЖАН УСПЕХ ПРОТИВ ПРЕКУМЕРНАТА ТЕЖИНА

From the Blog

ДОКАЖАН УСПЕХ ПРОТИВ ПРЕКУМЕРНАТА ТЕЖИНА

Говорејки за сигурната борба против прекумерната тежина, ви ја покажавме приказната на Иван, кој наместо операција се одлучи да ги топи килограмите со Кросфит. Тој се посвети на спортот пред една година, а по неполни 12 месеци има намалено 45 килограми. Неговата трансформација од почетокот е евидентирана во следново видео:

Погледенете го целото видео, ќе ве остави без зборови:

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });