fbpx

Фитнес модел на Кросфит

From the Blog

Фитнес модел на Кросфит

Фитнес моделот Лорен Берлингери пробува нови спортови секоја недела а во оваа епизода е во сала за Кросфит. Вежбата е Fight gone bad а нејзиниот противник е Џен Хантер, која се пласираше на шеснаесетта на Crossfit Games во 2014 година во женска категориоја 40-44.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });