fbpx

ИМА ПОДОБАР ИЗБОР ОД КОРИСТЕЊЕ ЛЕКАРСТВА

From the Blog

ИМА ПОДОБАР ИЗБОР ОД КОРИСТЕЊЕ ЛЕКАРСТВА

Majк Суадоник е КросФит тренер кој се уште активно работи на 72 годишна возраст. Со кросфитот се запознал пред седум години откако неговиот доктор му препорачал измени во начинот на исхрана и повеќе физичка активност. “Не сакам да дочекам срцев удар за да преземам нешто за моето здравје”, вели еден од највозрасните КросФит тренери

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });