fbpx

КОМЕДИЈА И КРОСФИТ

From the Blog

КОМЕДИЈА И КРОСФИТ

Како изгледа спортот од перспектива на некој со професионална смисла за хумор? Комичарката Лора Пренгли прв пат влегува во сала за кросфит а вежбата ја завршува со три впечатоци: Не е лесно, многу ќе се потите и во салата има згодни момци.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });