fbpx

КросФит е особено забавен во друштво

From the Blog

КросФит е особено забавен во друштво

Тројца пријатели решија да пробаат KросФит во времетраење од два месеци по што ги споделуваат нивните впечатоци. “Забушантот” во групата беше казнет со “wall balls” во фустанче. Да напоменеме дека идеjата за казната е од неговите пријатели.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });