fbpx

Мобилност во Среда

From the Blog

Мобилност во Среда

Фокусот на денешниот тренинг ќе го ставиме на Мобилноста на нашето тело. Ќе го мобилизираме долниот дел на грбот и задниот ланец на мускули на телото со цел да се намали болката во грбот и дополнителниот терет на колковите. Погледнете го ова видео на др.Кели Старет кој ги објаснува овие едноставни вежби.
За повеќе детали како правилно да ги изведувате вежбие посетете не на нашите часови.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });