fbpx

ОД ПОТРАГА ПО ТРЕНИНГ ДО ЗДРАВА СЕМЕЈНА НАВИКА

From the Blog

ОД ПОТРАГА ПО ТРЕНИНГ ДО ЗДРАВА СЕМЕЈНА НАВИКА

Поранешната кошаркарка Стејси Геислер се навлече на кросфит во потрага по нов начин да остане во форма. На почетокот најмногу се плашела од кревањето тегови а по првиот тренинг најголем проблем биле воспалените мускули. Погледнете како го надмина првичниот страв во следново видео:

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });