fbpx

ОД РЕАЛНО ШОУ ЗА СЛАБЕЕЊЕ ДО КРОСФИТ

From the Blog

ОД РЕАЛНО ШОУ ЗА СЛАБЕЕЊЕ ДО КРОСФИТ

Прв пат слушнав за Кросфит од моите роднини но мојата главна цел беше да ослабам и тоа преку реално шоу на телевизија, вели 25 годишната Кортни Рејнвил. По петнеделно гостување на The Biggest Loser таа отпаднала од емисијата и одлучила да се посвети на Кросфит. “Кога прв пат почнав да тренирам, морав комплетно да го променам начинот на гледање на работите. Морав да си ја проголтам гордоста и да слушам” вели Рејнвил.

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });