fbpx

ПИЦА КОЈА НЕ Е ОБРОК ЗА МАМЕЊЕ

From the Blog

ПИЦА КОЈА НЕ Е ОБРОК ЗА МАМЕЊЕ

Велат дека една од предностите да имате пријател или партнер(ка) кросфитер е нивниот талент и желбата за готвење здрави оброци. Да бидеме реални, многумина од нас само декларативно се залагаат за здрава храна, но многу малку од нас исхранат им е животен стил. Без разлика дали сте почетник во кулинарството, кулинарен нинџа или не толку добар но сепак упорен аматер, еве предлог за здрава алтернатива на популарната пица:

Доколку сакате да научите повеќе за Зонската исхрана и начинот на приготвувањето на оброците како на видеото, дојдете на некој од нашите работилници за исхрана или едноставно посетете не во нашата сала.

За да пробате КросФит, пријавете се за БЕСПЛАТНИОТ ЧАС на следниот ЛИНК

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });