fbpx

Распоред за Winter Challenge 2018

From the Blog

Распоред за Winter Challenge 2018

10:30 – 11:00 Пријавување
11:00 – 11:15 Брифинг WOD 1
11:15 – 11:30 Загревање за WOD 1
11:30 – 11:40 HEAT 1
11:45 – 11:55 HEAT 2
12:00 – 12:10 HEAT 3
12:10 – 12:30 Пауза
12:30 – 12:45 Загревање за WOD 2
12:45 – 12:55 HEAT 1
13:00 – 13:10 HEAT 2
13:15 – 13:25 HEAT 3
13:30 – 13:40 HEAT 4
13:45 – 13:55 HEAT 5
14:00 – 14:10 HEAT 6
14:10 – 15:00 Пауза
15:00 – 15:15 Загревање за Финале
15:15 – 15:35 HEAT 1
15:40 – 16:00 HEAT 2
16:00 – 16:30 Прогласување на Победници

Loading...