fbpx

Подобрете го Животниот стил со КФСК – ДОКАЖАНО!

Подобрете го Животниот стил со КФСК – ДОКАЖАНО!

Подобрете го Животниот стил со КФСК – ДОКАЖАНО!

Кросфит е базиран на природните движеања на човековото тело. Тоа се основни моторички движења кои човекот ги користи секојдневно во неговиот живот. Ние само ги стимулираме, равиваме и одржуваме овие движења. Телото е систем, па така и ние пристапуваме кон него и на тој начин ги програмираме тренинзите. Нашиот тренинг е индивидуализиран и прилагоден според вашите потреби и можности.

Исто така преку нашиот тренинг симетрично ги развиваме сите мускули на човековото тело, што не е случај во другите типови на фитнес тренинзи. Несиметричното равивање на мускулатурата најчесто предизвикува повреди или некој дург здравствен проблем. Затоа ние сме фокусирани кон   начинот на кој вие се движите , а не колку вежбате.
Одберете го вашиот програм според вашите потреби
ПРИЈАВИ СЕ

Нашиот програм е ДОКАЖАН. Сепак изборот е ваш!

ВЕЖБАЈ ПРАВИЛНО, НЕ ВЕЖБАЈ НАПОРНО! БИДЕТЕ ЈАКИ.

КРОСФИТ СКОПЈЕ – ДОКАЖАНО

Loading...
$(document).ready(function () { $('.trigger').click(function(){ var p = '#' + this.id + 'p'; $('.content').not(p).slideUp(); $(p).slideToggle('medium'); }); }); $(document).ready(function () { var $answers = $('.skrieno'); $(".pojaveno").click(function () { var $ans = $(this).next(".skrieno").stop(true).slideToggle('medium'); $answers.not($ans).filter(':visible').stop(true).slideUp(); }) }); $(document).ready(function () { $('.cenovnikot:nth-child(3n+1)').addClass('iscisti'); });